Max Verstappen

Max Verstappen

Red Bull Racing
Na een korte periode in lagere raceklassen, rijdt Max Verstappen sinds 2015 in de Formule 1 en sinds 2016 voor het team van Red Bull Racing. In 2021 gebeurt het onvermijdelijke: de Limburger verzilvert zijn eerste goede kans op de wereldtitel en verslaat Lewis Hamilton in de strijd om het kampioenschap. Met het vertrek van Honda en de nieuwe regels voor het seizoen van 2022, is de grote vraag nu of het hem lukt om zijn titel te verdedigen.
Snelheid 100%
Bochtenwerk 68%
Agressie 85%
Sergio Perez

Sergio Perez

Red Bull Racing
Sergio Pérez Mendoza is een Mexicaans autocoureur die sinds 2011 in de Formule 1 rijdt. Pérez begon als coureur in karting en trad vervolgens aan in onder meer de Formule BMW, het A1GP seizoen 2006-2007, het Britse Formule 3-kampioenschap en de GP2 Series
Passing attempts 100%
Completions 80%
Percentage 91%
Lando Norris

Lando Norris

McLaren
Een van de beroemdste rijders op de grid van de Formule 1 is Lando Norris. De man uit Groot-Brittannië is groot geworden vanuit het karten, net als Max Verstappen. De twee zijn met elkaar opgegroeid en hebben dan ook eenzelfde parcours afgelegd om in de Formule 1 te komen. Net als bij Max Verstappen, wordt ook Norris gezien als een toekomstig wereldkampioen. Verstappen is het al, dus wat staat Norris dan nog te wachten?!
Passing attempts 100%
Completions 78%
Percentage 71%