F1 HESGOAL LIVE STREAM

Bekijk hier alternatieven van de Hesgoal F1 stream

Als je op zoek bent naat Hesgoal F1, dan ben je ongetwijfeld op zoek naar een gratis live stream voor de Formule 1. Je wilt dan het liefst dat je je niet hoeft te registreren en dat je ook geen vervelende advertenties hoeft weg te klikken. Kortom, Hesgoal F1 is ideaal om de live stream van de Formule 1 te gaan bekijken. Echter, bestaat Hesgoal F1 niet meer en is de website officieel offline gehaald wegens overtreden van de mediawetten. Wat dit precies betekent en of er alternatieven zijn voor een Hesgoal F1, dat vind je terug in dit artikel.

Wat is Heasgoal F1?

Hesgoal is een website waarop de afgelopen jaren veel live streams van sportwedstrijden werden uitgezonden. We website was mateloos populair bij vooral het jongere publiek. Zo had de website op drukke Formule 1 dagen wel tot 500.000 bezoekers wereldwijd die allemaal de live stream van de Formule 1 wouden bekijken. Wereldwijd werd er maandelijks 14.000.000 keer gezocht naar Hesgoal F1 in Google. Je kunt je bedenken hoe populair die website uiteindelijk is, en dat is niet zonder reden. Bij Hesgoal F1 kon je namelijk gratis de Formule 1 bekijken zonder dat je al teveel reclames hoefte weg te klikken. Daarnaast kon je op Hesgoal ook chatten met anderen die de wedstrijd aan het kijken waren, waardoor de Formule 1 op hesgoal.com nog spannender werden dan dat ze eigenlijk altijd al zijn! Kortom, allemaal feest voor de fans van F1 Hesgoal, maar dat is nu verleden tijd.

hesgoal f1 live stream

Waarom is Hesgoal offline gehaald?

Streamen op het internet is opzich niet strafbaar. Je mag gewoon wedstrijden van de Formule 1 uitzenden via het internet, zodat andere mensen dit via hun mobiel, laptop, tablet, smartphone of computer kunnen bekijken waar ze dat maar willen. Je kan dan geld verdienen met advertenties om de F1 wedstrijden heen en zo de aankooprechten terugverdienen. Echter, was Hesgoal F1 een website die geen rechten had aangekocht en dus eigenlijk illegaal de wedstrijden aan het streamen was. Dat is tegen de regels en daarmee waren ze dus illegale F1 live streams aan het uitzenden. Dit zorgt er voor dat er miljoenen mensen naar gratis Formule 1 kunnen kijken en daardoor dus niet de behoefte hebben om een abonnement te nemen op de F1 Pro, F1 TV of bijvoorbeeld ViaPlay of Ziggo Sports in Nederland. Om die reden is er een onderzoek gestart en is de F1 Hesgoal website offline gehaald.

Wat zijn F1 Hesgoal Alternatieven?

  • Viaplay abonnement: Je kunt voor de meest logische keuze gaan, en de meest veilige: een abonnement nemen bij de officiële broadcaster van de Formule 1 in Nederland. Zij hebben de rechten overgenomen van Ziggo Sports en daardoor kun je bij hen de Formule 1 kijken in 2023. Het is dan wel een betaalde Hesgoal F1 alternatief, maar wel degene waarbij je profiteert van Nederlands commentaar en de Nederlandse voor- en nabeschouwingen van de Formule 1. Dit was bij Hesgoal Formule 1 niet het geval!
  • F1 TV Pro: Je kan er ook voor kiezen om een F1 TV Pro abonnement te nemen. Dit is het officiële streamingsdienst van de Formule 1 waar je via de website of de app kan kijken naar exclusieve Formule 1-content. Naast Formule 1 kijken fans ook naar Formule 2, Formule 3 en Porsche Supercup. Als je Ziggo klant bent en je hebt Ziggo Sport Extra, dan krijg je daar een gratis F1 TV Pro abonnement bij, waardoor je daar dus naar kan kijken en officieel recht hebt tot de Formule 1.
  • VPN verbinding in buitenland: Als je in het buitenland bent en je hebt een abonnement voor F1 TV Pro of Viaplay, dan wil je natuurlijk wel gewoon naar de Formule 1 live stream kunnen kijken. Vroeger deed je dat wellicht via een F1 Hesgoal live stream, maar tegenwoordig kun je dit doen via een VPN verbinding om toegang te krijgen tot je officiële Ziggo, F1 TV Pro of Viaplay abonnement.
  • VPN verbinding in Nederland: Daarnaast kun je er voor kiezen om vanuit Nederland een VPN op te zetten naar bijvoorbeeld Oostenrijk. Daar hebben ze namelijk via ServusTV gratis toegang tot de Formule 1 met Duits commentaar. Daarnaast zou je verbinding kunnen maken met de Grand Prix Radio zender van Olav Mol, om Nederlands commentaar te pakken bij je Oostenrijkse F1 live stream. Prima alternatief voor de Hesgoal Formule 1 live stream natuurlijk!

Als je altijd fan bent geweest van Hesgoal F1, dan moet dit een grote schrik voor je zijn dat je nu geen Formule 1 meer via Hesgoal kan kijken. Wij hebben daarom gekeken naar de alternatieven voor jou om naar de Formule 1 te kunnen kijken. Wij sturen je alleen door naar websites die een officiële licentie hebben om de live streams uit te zenden óf zelf onderzoek hebben gedaan naar legale streams waar je de Formule 1 kan kijken. Voorheen kon je bijvoorbeeld op de Duitse zenders kijken of de Belgische, waarvoor je dan een Formule 1 VPN nodig had om te kunnen kijken. Tegenwoordig zit het daar ook achter de betaalde of commerciële zenders, waardoor het daar ook niet mogelijk is om de live stream te bekijken.

Programma Formule 1 2023

Als je dan toch op zoek bent naar de Hesgoal F1 live stream, bekijk dan hier het programma van dit seizoen. Zo weet je ook wanneer de Hesgoal live stream hier te vinden is. Zodra er een wedstrijd gaat beginnen, kun je op de link klikken hierboven en dan gratis Hesgoal live online kijken naar de wedstrijden van Max Verstappen gratis live op TV online. Traditioneel eindigt de Formule 1 altijd in Abu Dhabi, ook waar in 2021 de legendarische strijd tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton werd gereden. De race ervoor is die van Brazilië, doorgaan ook een race waar de Red Bull van Max Verstappen altijd hoge ogen kan gooien. We gaan het allemaal zien in het nieuwe seizoen van de Formule 1 die je live kunt volgen via de streams die we hierboven voor je aanbieden.

LAND CIRCUIT DATUM
Bahrein, Sakhir Bahrain International Circuit 20-3-2022
Saoedi-Arabië, Djedda Jeddah Corniche Circuit 27-3-2022
Australië, Melbourne Albert Park Circuit 10-4-2022
Italië, Imola* Autodromo Enzo e Dino Ferrari 24-4-2022
Verenigde Staten, Miami* Miami Street Circuit 8-5-2022
Spanje, Barcelona-Montmeló* Circuit de Barcelona-Catalunya 22-5-2022
Monaco, Monte Carlo Circuit de Monaco 29-5-2022
Azerbeidzjan, Bakoe Baku City Circuit 12-6-2022
Canada, Montreal Circuit Gilles-Villeneuve 19-6-2022
Groot-Brittannië, Silverstone Silverstone Circuit 3-7-2022
Oostenrijk, Spielberg Red Bull Ring 10-7-2022
Frankrijk, Le Castellet Circuit Paul Ricard 24-7-2022
Hongarije, Boedapest Hungaroring 31-7-2022
België, Spa-Francorchamps Circuit de Spa-Francorchamps 28-8-2022
Nederland, Zandvoort Circuit Park Zandvoort 4-9-2022
Italië, Monza Autodromo Nazionale Monza 11-9-2022
Rusland, Sotsji Sochi Autodrom 25-9-2022
Singapore, Singapore* Marina Bay Street Circuit 2-10-2022
Japan, Suzuka Suzuka International Racing Course 9-10-2022
Verenigde Staten, Austin Circuit of the Americas 23-10-2022
Mexico, Mexico-Stad Autódromo Hermanos Rodríguez 30-10-2022
Brazilië, São Paulo Autódromo José Carlos Pace 13-11-2022
Abu Dhabi, Abu Dhabi Yas Marina Circuit 20-11-2022

Gratis Hesgoal F1 zonder registratie

Als je F1 fan bent, dan wil je natuurlijk wel gratis online naar de F1 kunnen kijken zonder dat je daar een lastige registratie voor moet voltooien. Dit kunnen we voor jou oplossen als je de live stream van de Formule 1 gewoon bij ons komt bekijken. Je kunt Max Verstappen gratis live online bekijken via deze link van de wedstrijden van Max Verstappen en daar hoef je niks van te missen. Wij zoeken voor jou altijd de gratis F1 live streams uit zonder registratie, zodat je gratis live online naar de streams kan gaan zitten kijken. Zorg dat je niks hoeft te missen van de live stream van de Formule 1 die je online kunt bekijken en check hier de Gratis F1 zonder registratie. Dit houdt dus in dat je de match gratis en voor niets kunt bekijken zonder registratie door één van de links hierboven te bekijken. Wij werken uitsluitend met officiële links naar streams en overzichten zodat je zonder problemen en zonder registratie gratis online naar de Formule 1 kunt kijken.

Is Hesgoal F1 Live Stream legaal?

Nee, Hesgoal F1 streams zijn niet legaal. Hierdoor hebben wij een overzicht gemaakt van legale live streams

Werkt de Hesgoal F1 LIve Stream nog in 2023?

Nee, de Hesgoal website is offline gehaald, omdat dit een legale live stream was. Wij hebben een overzicht van legale live streams gemaakt hier!