max verstappen auto tekenen

Ben je ook zo’n fan van Max Verstappen en wil je graag zijn auto tekenen? Dat kan! Wij hebben een Formule 1 tekening voor jou hierboven die je kan downloaden en vervolgens kan uitprinten. Vervolgens kan je met je kleuren de Formule 1 auto gaan inkleuren en dan heb je een echte Max Verstappen tekening ingekleurd!

Max Verstappen auto tekening ingekleurd

Om te weten welke kleuren je moet gebruiken, hebben we de nieuwe auto van Max Verstappen hieronder voor je afgebeeld. Zo kun je zien dat je de kleuren blauw en rood veel nodig zult hebben, de kleuren van Red Bull natuurlijk. Daarnaast ook de kleur geel om de kenmerkende stier op de achterkant van de auto af te beelden. De letters van Red Bull zijn in het rood en verder zijn sponsoren op de Max Verstappen Auto tekenin in het Rood en het Wit afgebeeld. In dit voorbeeld heeft de F1 auto van Max Verstappen tekening gele softs banden, dat zie je aan de gele rand om de banden heen. Ook zijn de sponsoren Oracle en Mobil goed te zien op de auto, naast Esso natuurlijk op de achtervleugel.

MAX VERSTAPPEN AUTO TEKENING

Kleurplaat Max Verstappen

Download hier de gratis kleurplaat van Max Verstappen en zijn auto en ga lekker aan de slag met het inkleuren van de kleurplaat van Nederlands beste racer aller tijden! In zijn mooie kenmerkende Red Bull auto gaat het een fantastische kleurplaat worden! Download hier gratis de kleurplaat Max Verstappen en print hem gratis uit, zodat je binnen 5 minuten kan gaan kleuren met deze kleurplaat van de Red Bull Racing Auto van Max Verstappen.