Max Verstappen grote favoriet voor GP Brazilië

Max Verstappen grote favoriet voor GP Brazilië

Bij de bookmakers is het al duidelijk: Max Verstappen is zonder meer de grote favoriet voor de Grand Prix Brazilië 2022. Gedurende de kwalificatierondes heeft de wereldwijd bekende Max Verstappen al vaker voor sensatie gezorgd, wat de GP Brazilië een spannend seizoen maakt. Kom in de tekst hieronder meer te weten over waarom Max Verstappen favoriet is voor bookmakers.

Max Verstappen en de Grand Prix

Max Verstappen is inmiddels onderweg naar Sao Paolo in Brazilië om mee te doen aan de voorlaatste Formule 1-race van 2022: de Grand Prix van Sao Paolo of de Grand Prix van Brazilië. Bij de beste bookmakers is Max Verstappen de grote favoriet voorafgaand aan de Grand Prix van Sao Paolo in Brazilië. Er zijn genoeg gelegaliseerde Nederlandse nieuwe bookmakers die uitgebreide opties bieden om op Formule 1 in te zetten, vooral qua aanbiedingen en promoties.

Wat is de GP Brazilië?

De Grand Prix van Brazilië is een populaire wedstrijd voor coureurs die met de Formule 1-race meedoen. De GP Brazilië werd voor het eerst in 1972 gehouden in Sao Paolo. De race werd ook een aantal keer in Rio de Janeiro gehouden vanwege ruw asfalt in Sao Paolo. Sinds 1981 is de race definitief verhuisd naar Rio de Janeiro. Na verschillende verbouwingen en innovaties is de GP Brazilië alsmaar groter en populairder blijven worden, vooral dankzij de legendarische races, het grote publiek en de triomfantelijke overwinningen.

Wanneer en waar?

Ben je benieuwd wanneer het grote evenement plaats gaat nemen? Op zondag 13 november 2022 wordt de Grand Prix van Brazilië verreden. Dit zal gebeuren op het Autodromo Jose Carlos Pace, ook wel Interlagos genoemd. De GP Brazilië 2022 is de een-na-laatste race van het seizoen van dit jaar. Miljoenen toeschouwers van rond de wereld komen naar Brazilië om de race persoonlijk bij te wonen en talloze mensen kijken er aandachtig en vol spanning mee. Ook bookmakers zijn hun aanbod aan het aanpassen om te profiteren van de kansen van GP Brazilië 2022.

Wedden op F1

Je kunt op verschillende manieren wedden op F1. De verschillende bookmakers zien de GP Brazilië 2022 race namelijk als een enorme kans om mooie aanbiedingen uit te brengen. Spelers hadden de mogelijkheid om in te zetten op de kwalificatietraining, voornamelijk op de top 3. Als het om de race zelf gaat, kun je op meerdere manieren wedden:

  • Inzetten op de coureur die de race volgens jou gaat winnen.
  • Inzetten op de coureurs die daadwerkelijk gewonnen hebben.
  • Op de top 6 of de top 10 inzetten.
  • Inzetten op je lievelingsteam en specifieke coureur.
  • Inzetten op coureurs die de race volgens jou uit gaan vallen.

Naast de bovengenoemde opties heb je als speler echter nog meer mogelijkheden. Je kunt namelijk ook op wedstrijdgebeurtenissen inzetten. Denk zo aan inzetten op de coureur die als eerste een pitstop maakt, de coureur die de snelste pitstop doet of inzetten op de kansen van een safetycar fase.

Leave a Reply

Your email address will not be published.